krásné...cítím něco velmi podobného...Jak ráda bych nesla všechnu tíhu světa, aby lidé kolem mě mohli být štastní...Jinak máš pěkné údaje o sobě...Bohužel taky píšu abych přežila...kdybych se z toho co mě trápí nevypsala, tak už tu bohužel asi nejsem...
23.03.2007 16:43:00 | Rockinpiru
upozornils na sebe nevalným hodnocením mojí básničky, tak jsem se kouknul na tvoje "zázraky"...
popravdě to nestojí za nic, ale jestli tě to baví...
21.03.2007 15:00:00 | recht