Lásce
Anotace: Malování tahů 2022
Stála jsem u skříně,
které šaty si vezmu.
Ty smál jsi se vlídně.
Nahá jsi nejkrásnější.
Rudla jsem a burácel šťastný smích.
Láska je proti všemu štít.
Oči hledali ret
a pusy lítaly i měnily šeď.
Okamžik, který změnil svět.
V temnotě zářil květ.
Líbej mě ještě
milý z dálky.
Chcu věřit na pohádky
bez žádné zátky.
Je slunce a chcu být Tvá.
Doslova pomilovaná.
Přečteno 240x
Tipy 18
Poslední tipující: CULIKATÁ, Stanislav32, Amonasr, šerý, Sonador, Protos1182, Friday, Psavec, Fialový metal, Frr, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)