Spolu
Anotace: Malování tahů 2022
Seděli jsme u jednoho stolu.
Spolu a spolu.
Sebral si mě jako lasturu
z mořského dna.
Láska je nádherná.
My dva.
Okolí nevnímáme.
Jenom se rádi máme.
Jiskra není fantazie.
Tvé hnědé oči a má modř
si své nebe ukrajuje.
Lásko už letí pusa Tvoje.
Slovo krásně taje.
V sobě máme orchidee.
Přečteno 203x
Tipy 9
Poslední tipující: CULIKATÁ, Iva Husárková, šerý, Psavec
Komentáře (4)
Komentujících (3)