Sen
Anotace: Malování tahů 2022
Snila jsem,
že s Tebou jsem.
Báseň byla rozjezdem,
milování s přívlastkem.
Ve svitu paprsků
my vyzpívali lásku
pro květ zítřků
a pus čtyřlístků.
Přála jsem si,
ať zůstaneš andílku.
Tak na polštář
dala pár slov do vínku
a složila zpívanku.
Přečteno 245x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Kan, Psavec, CULIKATÁ, Fialový metal, Lexi, Vivien, kudlankaW, petrzal, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)