trenérko mého srdce
trenérko mého srdce
jsi na mě přísná
protože jsme spolu
když jsi měla stres
zamilovala ses
a já chtěl znovu
na běh po ledu
atletické tretry
být sprinter dešťových krás
než zima rozdá svetry
jsi na mě naštvaná
že běžím tvýma slzama
a máš mě ráda
že s tebou skočím přes překážky
dnes taky tě mám rád
vzhůru hleď
na modré trati
ovečky
beránci
těší se u nebes
a teď …
jsme před cílem na křídlech vážky
...
a ty ?
zveš mě do kaluží
kde jehlové podpatky jen ovlaží
bosé plavce …
Přečteno 190x
Tipy 22
Poslední tipující: jort1, CULIKATÁ, Marten, šerý, Fialový metal, Lexi, jenommarie, mkinka, Frr, paradoxy, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)