nechala si u mě ...
nechala si u mě
věci ...
básníku
vezmi si do dvora
pár bílých ručníků
a kdybys přece ještě šumět chtěl
pamatuj na sprcháč
s vůní ...
mám tu vůni co jsem vždycky měl
z kohoutků jde pár kapek do zimy
svlékám se a třesu
pro stín zrcadel
pokládám se
lázeň je mělké novoluní
...
přemýšlím co s tvými věcmi
jestli jako ty uložím svět do krabice
něco pronajme si místo
místo mého srdce
marně
vzpomenu si vždy když na mě
plane prostředek
pro pocit svěžích jemných …
těl vzpomínky
jitří chlady od vína i květy ?
vzpomínky pro pouliční lampy kéž by
vzpomínky šeření už jenom pro ulice
siluety
blond a šeřík
a kde hvězdy voní k nebi mluví svými - kde ty ...
náramky z kamínků na gumičce
zkus jestli mají energii
zkus milování než nás oceány vpijí
do savých žíznivých písků
...
chci být nebo nebýt
...
pomalu se nořím dívčím krajinám pod hladinu
ještě chvíli mě pěno a vodo chtěj
ještě obklopuj mě něžně
ještě ležím
a plavým i tvůj sprej
šeptej
hej vodní obelisku proč jsi zavřenej
a mě je v zimě k pláči
chodidlem se zkouším dotknout sněhového chromu
vždyť pod povrchem je to slunce mosazí
rozcvičuji prsty
objímám tu vojnu
o trochu kapek máje když vzduch to pomrazí
už svírám kroužek z kovu
snad se povede
mám točit k sobě anebo od sebe
znovu ?
kdybys byl uzávěr páčkový
stačilo by drcnout
po nártu líbat bělost nohy
přijmout horké vodní bohy
a zapomenout jak je vážné
koupat se s tebou v lásce vlažné
a za chvíli chladné
bíle ručníky jsou skladné
...
…mám stále u dveří
a sprchový gel
ještě nedošel
...
někdy v koupelně tak náhle se zešeří
siluety
...
Přečteno 222x
Tipy 12
Poslední tipující: jitoush, CULIKATÁ, Iva Husárková, Fialový metal, Lexi, Marten, mkinka, Vivien
Komentáře (1)
Komentujících (1)