Do paprsků
Do prvních paprsků ranního nebe
pestrými barvami kreslil jsem tebe.
Nejdřív jsem načrtnul havraní vlasy,
blankytné oči a nad nimi řasy,
vášnivá ústa a růžové líce,
malinko ostychu, rozpaků více.
Na nos a na tváře přikreslil pihy,
hranatou bradu a nad ní dvě rýhy.
Do očí vmaloval plamínky touhy,
červený jazýček, špičatý, dlouhý,
do všeho přimíchal něhu a cit,
opravdu nešlo tě vykreslit líp.
Přečteno 181x
Tipy 15
Poslední tipující: Caliéry, CULIKATÁ, jitoush, Sonador, Fialový metal, Kan, šerý, Psavec, Vivien, mkinka
Komentáře (8)
Komentujících (8)