Do noci šeptám tajná slova
Co v našem vztahu nenosí se
Jen do polštáře můžu opakovat
Má touho, tolik miluji tě
A přece mám tě pořád plné dlaně
Oči se rády topí v očích tvých
Od chvíle, kdy my dva se známe
Mi na rtech hraje lehký smích
Čím jsem ti? Nevím….
Možná nechci vědět ani
Tvůj spánek tiše střežím
Tmou čekám na svítání
Až chrpy z očí v slunci rozjasní se
Až lehounce mě pohladíš
Už nebudu se trápit více
Jen přitisknu se ještě blíž
Někomu vším...
22.07.2022 20:21:50 | Protos1182
Možná vším a možná ničím.
Možná jenom zábavou a flirtem
Třeba jenom míjíme se na dotek....
A záleží na tom vůbec?
Tady a teď?
22.07.2022 22:09:57 | Lexi
To, na čem záleží
to ani sami možná nevíme,
Pak za přeludem třeba
stále se jenom honíme.
Teď a tady?
Kdo radu nám dá?
23.07.2022 01:59:36 | Protos1182
Léto je krásné ve všech podobách snění.
ST***
Ať se daří Lexi a přeji Ti hezký víkend.
22.07.2022 10:14:05 | Fialový metal