Budu stát tiše
oči zavřené
pomalu čekat
až se přežene
nechtěný smutek
znavený přízrak
který zabíjí
lásku snad jenom na chvíli
Budu stát
oči zavřené
v příboji
vlny zčeřené
z druhého břehu
bez hranic
vnímat tvou něhu
a víc už nic
Budu stát
oči zavřené
a čekat až mne dožene
tvůj dotek
šeptajíc ze dna
hlasitě
že láska je jen jedna
Budeš stát tiše
Za víčky
Třpytit se budou jiskřičky
Snad pouhý odlesk hladiny
Snad to, co platí na splíny
Snad láska, co na srdce ti dýše
Promiň, že ruším tvoje kruhy, ale dotkla se mě... ST
07.08.2022 12:01:34 | Lexi
Tak to bývá. Když posedlá kometa letí, má zavřené oči. Víme, nevíme - dobře, ne dobře, jak ruleta se točí. Když s tím člověk počítá... ten let si může užít*
06.08.2022 22:51:09 | šerý