Když ke mě přitulíš nádherné půlměsíce,
v dlaních svých najednou úplněk držím,
přes sklenky vína tiše se mihotá svíce,
vím, že tenhleten okamžik tu chvíli zdržím...
Putuji Tebou teplem svých dlaní,
přes údolí úrodná i vrcholky hor,
na kterých mě kapličky Tvé přivítají,
kde darem své řeči jim zapěji chór...
Každickým souhvězdím tiše se kochám,
jako bych poprvé mohl dotknout se smět,
ještě Tě chviličku v Tvé touze nechám,
když smyslně skousneš si svůj spodní ret...
Motýli proletí vášnivou krajinou
a v noci bez mráčku skrápíš mě vláhou,
paže mé s láskou Tě k sobě si přivinou,
je nádherné ve svitu měsíce vídat Tě nahou...
Schouleni do sebe, splynuti v duši,
jen tepem jediným srdce slyšíš bít,
jsme bytostí celistvou a láska nám sluší,
jen pro chvíle takové má smysl tu žít...