Zásnubní prsten
Léto 2022
Po řece Života plavou jablka z Edenu
Ráj se vkrádá do hmoty
a s ní vůle spjatá
Nejkrásnější klenoty
nejsou ze zlata
Je to jen Symbol vznešenosti
Na druhou stranu
asi chápu proč nechceš zásnubák
z bezových větviček
Může to být ale i symbol něčeho mnohem hlubšího :), ale v konečném důsledku je jedno, z čeho je... podstatný je jeho význam :)!
Milé verše :)!
17.08.2022 14:40:49 | ukrytá v máku