Polibky zmatení
Tvé polibky přináší zmatení,
vážně z lásky pramení?
Nebo jde jen o hraní,
na lásku a na lhaní?
„Příště“ je tak vzdálený,
nebude už most spálený?
Neděláš ze mě pitomce,
který marně čeká na lince?
A tak si vtloukám do hlavy,
zbav se přemýšlivé povahy,
nech to prostě plynout,
nebo tě to může minout.
Přečteno 217x
Tipy 13
Poslední tipující: Holoxicht, CULIKATÁ, Stanislav32, Psavec, Marry31, mkinka, Jan Kacíř, Sonador
Komentáře (6)
Komentujících (4)