Jedna láska
Byla jednou jedna Láska
a ta milovala a sténala
ač křídelnatá plachtila
a hladila ve větříkách
zachtělo se jí chytnout
a čeho vlastně
ono to střídalo zraky
utajených přání
po azuru jiskry
zajiskřil požehnaný den.
Jen si maluj obraz potichu
a přehraj mi ho
mlčím u tvé babyky
a počechrávám ji
líbám zpívám tu
to byla jednou ulovena
zdivočelost poezie
bylo nebylo
smrákám hrst knoflíku
a ty mi ho připneš na srdce
ouvej
to bolí sladce
Láska cit pofouká
a slzy hojí.
Přečteno 200x
Tipy 15
Poslední tipující: jenommarie, Psavec, Sonador, Stanislav32, Fialový metal, Lexi, šerý, mkinka, Frr
Komentáře (12)
Komentujících (6)