dopřejeme si
ještě to poslední co zbylo
co bylo
vždyť nikdo jiný neví
a i kdyby tvrdil že snad tuší
my ani slovo
..hluší
půjčíme si tu chvíli
zašedlou z tenkrát
z kdysi
ze stránek rozpitých
kde nečitelné rukopisy
slíbily víc než
na svých křídlech
unese milosrdná lež
lež..
najdu ta místa
poslepu, potají
po paměti
a slzou procitnutí
nechám všechny květy
co rozvinula plátna na tvém těle
nabídnout nektar
každé včele
a to je celé
čas je pevná mříž
a úzká oka sotva prstům přejí
za letmé pohlazení
díky
..
odcházím do závějí
....Ahojky Poeťáčku,skrzevá Tebe jsem se přihlásila,když jsem zahlédla,že jsi verše "po sto letech"utrousil....Tož fajne to máš,porád Ti to píše....Ji./úsměv/Njn,my někteří jsme holt "pamětníci"/smích/
15.09.2022 21:51:20 | jitoush
Ahoj jitule.
Ono je pěkné se tu semtam zastavit a nakouknout. Ale na delší pobyt už času nezbývá..
Ale rád tě vidím ;))
15.09.2022 22:04:31 | poeta