Pevné pouto
Anotace: Ne každý vám lásku přeje....
Ledy tříští, smutek bourá,
láska vše spojí v pevná pouta.
Mnoho je lidí, co nám lásku nepřeje,
my jim však ukážem co láska dovede!
Stačí jen milovat, mít moc rád,
jeden druhého tolerovat.
Miluji Tě.
Komentáře (2)
Komentujících (2)