Dno nade mnou
Sedím tu a hledím vzhůru
a říkám si jakou mám smůlu,
že na dno nedohlédnu...
Říkám si :"pravda to není."
tiše věřím, že se to změní,
protože nic jiné mi nezbývá,
mé tělo se prachem pokrývá...
Mysl se toulá tmou
a srdce chce za Tebou,
ale to možné není,
dokud světlo denní,
neprosvítne,
dokud mi neposkytne,
pohled na Tebe.
Počkám si dlouho,
protože ty už tu nejsi...
Komentáře (0)