Záchraň mě!
Anotace: o tom, že jedině můj milý mě může dostat ze smutné nálady...
Můj rozum zmožen spí
už několik dlouhých dní.
Polibkem mu poruč: Vstaň!
a varuj ho, že svět je sedmihlavá saň.
Citu poruč, ať uklidní se,
pak moji ruku schovej ve své ruce.
Pověz mi, že navždy budu Tvá
a ve dne, že nikdy nebude už tma.
(Buď se mnou,
už pořád se mnou...!
Nenech mě samotnou
jít tou dobovou temnotou...)
Komentáře (2)
Komentujících (2)