Hvězdy
Obloha a hvězdy.
V dálce jsi Ty.
Tichý romantiku
a vážíš každou větu.
Já mluvím jako rychlá voda.
Koukáš a slov se nedostává.
Žena je něco před níž se žádný neschová.
Dá jablko Adamovi a ten se usmívá.
Dále jdou dva a dva.
Zrak spolu se jim upíná.
Bible ruce spojí
a vzejde slib trojí.
Cit čarovat umí
v jsoucnu slasti.
Můžou za to hvězdy?
A Adam je rád,
že snědl jablko,
žít bez ženy -
lze jen naoko.
Má půvab francouzského šansonu
a dá parfém do domu.
Láska je smích i štěstí.
Věčná ruka nad propastí.
Vidím malý srpek měsíce.
Na kvítek života čeká se více
a vyplatí se.
Hvězdy povídají.
Ráno slunce zardí se.
Dnes s rozbřeskem.
Pomiluj se.
Přečteno 206x
Tipy 15
Poslední tipující: Bufik, Sonador, Perla78, Kan, Stanislav32, Psavec, šerý, Fialový metal, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)