Ranní restart
Známé je jako v oparu,
stín vrhá na mě odraz snů.
Možná se ztrácím pomalu,
či čekám nežli vyhasnu.
Strach ale nemám - není důvod,
mám světlo v srdci jasné.
Amore klidně na mě znovu uhoď,
milovat budu než mi zhasne.
A ono nezhasíná plane dál,
v tom žiji z tepla těch tvých rtů.
Tak jako jindy dnes jsem posnídal,
polibek ranních restartů.
Přečteno 174x
Tipy 8
Poslední tipující: Sonador, Psavec, Marten, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)