...Krásně jsi to.....slova jemně dotkla se papíru a srdcí......ať je Ti dáno.....milovat......Ji.
04.10.2022 21:54:31 | jitoush
ST
Jíťo básnička mě potěšila.
***
Buď jak buď ...
Když Budulínek dostal chuť.
Hlávka zelí nestačí.
On má chutě jinačí.
O nic nekračí ...
Tak i Ty co jsi bez vína (viny).
Suď ... Je jak sud.
A s jídlem roste a roste ...
Jeho chuť na sladké ;-)
02.10.2022 14:46:35 | Fialový metal