pro holku
která rudne ve znamení blíženců
mám slabost
krásně jsi se opřela do řádků
:)
04.10.2022 17:58:16 | piťura
Moc děkuji. Chtěla jsem napsat něco pozitivního. Člověk potřebuje psát a cítit se v tom svém vnitřním světě nezranitelně a krásně. Je to jako obraz z duše, který se v tónech něhy kreslí v měsíčním seskupení a snovém vyjádření.
04.10.2022 18:01:45 | mkinka