Konečně
Konečně v proudu času,
opuští mě temná část.
Konečně slyším tóny hlasu,
pro které hvězdy chtěl bych krást.
Konečně chladné odešly stíny,
noci co nedají se snést.
Konečně zas v náručí jsem víly,
co bere mi schopnosti se plést.
Konečně pauza v ruchu žití,
ticho přináší v duši bouře.
Konečně mizí pocit že jsem v řiti,
odchodem v obláčku posledního kouře.
Konečně přijde snad již brzy,
když pacifik mě přiveze do cíle.
Konečně mé rty nikdo nezastaví,
když líbaj ty tvé roztomilé.
Přečteno 167x
Tipy 8
Poslední tipující: Stanislav32, Marten, Marry31, Psavec, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)