Ahojování 4
daleko od slunečného dne
neexistuje čas
jen uklízení ovoce
co včera posbíráš
zítra na zemi zas najdeš
mraky
ani mraky neudrží padák
ale přece jen ještě neprší
deště odvezou nás do lesa
nebo do bažiny
a tam to zmizí
stejně nosíš osmdesát procent vody
a slivovici se ti dělat nechce
počkej
příští rok to nebude pršet
?
příroda si poradí
a jen ty chceš něco měnit
aby to přineslo radost
aby to přineslo užitek
...
něco jak nové svítání
tak vzhůru
do tmy
Přečteno 122x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, jitoush, Marten, šerý, mkinka, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)