Čistá láska
Anotace: Malování síly 2022
Tvé modré oči jsou hedvábí
a vdech tůní prochází.
Zůstáváš hádanka rozluštěná
i srdíčky se plní stěna.
Mé hnědé záře lítají vesmírem.
Chtěl bych být kouzelníkem,
abych se s Tebou chvěl.
Jsi jedna z perel, co je čistá.
Moje láska jistá.
Přečteno 221x
Tipy 14
Poslední tipující: Sonador, blues, Stanislav32, Dejvis, Iva Husárková, Psavec, Fialový metal, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)