Polibek s polibkem splývá
Jak krásně se to líbá
Za svitu měsíce a hvězd
Kde miliony cest mizí
Šepot s šepotem splyne
Hovor tišší je než jiné
Když šeptáš lásce vyznání
Za jasné nocí na pláni
Tělo s tělem splyne pak
Už nevnímají noční čas
Jen jeden druhého a ticho
Co rozhostilo se při tom
Než ke hvězdám v orgasmech zalétli
Aby splynuli spolu a s vesmírem
Pěkná, líbí se.)
28.10.2022 10:17:49 | Constantine