Na dobrou noc
Sfoukni už svíčku a nech mě spát,
nechtěj už po mně více,
vždyť za chviličku přijde nám přát,
dobrou noc Večernice,
ukryj své touhy pod víčka
a nech si o nich zdát,
až ráno vklouzne po špičkách,
utiším ten tvůj hlad.
Zavři své oči a běž už spát,
i kocour v koutě dříme,
dnešní den končí a zítra snad,
opět se nasytíme,
neboj se, broučku, neměj strach,
já mám tě stále rád,
i lásku sklízet po kapkách,
je umět milovat.
Přečteno 222x
Tipy 13
Poslední tipující: Fialový metal, Kan, Marry31, Dreamy, Vivien, šerý, Frr, Sonador, mkinka
Komentáře (7)
Komentujících (4)