srdce v prosincové inverzi
na stěně již svítí zlaté vejce
prskavka si kouří v koupelně
klid vánočním stresům
srdce bouří v dece
že jak sníh se snesu
a ty ? už přestaň - je večerně !
velký úklid leští naše kliky
v jedna plus jedna žijí naše šelmy
po hádce v kuchyni začínají triky
budeme radost dárků
kam beze smutků šel mi
na balkóně šeptám hvězdné díky
jak emotivní milou mi osud nadělil
na stromku však visí noc jak piky
a já už jsem se do snů na síti zabalil
a ty ? máš mě rád... ne?
jdeme spát !
...
chtěl jsem na vánoce
najít šťastnou chvilku
ale ona ne a ne
a jen oříšky srdce mlet od těch okamžiků ?
tahám na dvorku pilku
cukroví nechci znát že prostě chybí med
chtěl jsem časy svátků
jak lada na obrázku
ale jsem u špalků
jsem zase u švestek
a kovový klín pozná ledovou pohádku
rozpálí svá žebra
u clubek bílý čert
tak aspoň že to dříví
celou noc bude hřát
chtěl jsem na vánoce lásku
líbat
pod jmelím ret
a teď
štědře mi slzí
co napsat na pohled
že já sám u kamen
že měl jsem měl to štěstí před inverzí
srdce v prosinci
srdce jako led
Přečteno 175x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, Marten, Psavec, šerý, Lexi, Fialový metal
Komentáře (4)
Komentujících (3)