Lásce
Anotace: Malování lásky 2022
Smích mezi ústy.
Štěrbina duše
v záplavě kluše.
Jako tektonické desky
přichází sen
a mění se atmosféra
v jeden srdce sten.
Představivost , obraz
i šumění milých scén.
Iluminace z nebes
tvoří obraz harmonie.
Zahřej mě.
Už slunce prosvěcuje.
Amen, láska božská je.
Je krásnější než slovo.
Mlčím a sníh taje.
Pomilování hřeje.
Přečteno 196x
Tipy 21
Poslední tipující: tato22, Caliéry, Tvbm, Fialový metal, jenommarie, Stanislav32, jitoush, Psavec, šerý, paradoxy, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)