Procitnutí
Anotace: Věčná inspirace - láska i zklamání.
V duhových barvách rodí se den,
z tónů věčné to písně,
stříbrný paprsek odnáší sen,
který jsem chtěl dát jen tobě.
Zas nové ráno a všechen lesk,
co oslnil duši mou,
pojednou odchází, ztrácí se a mizí.
Vše kolem jiné, neznámé, cizí.
Komentáře (3)
Komentujících (3)