Hvězdy
Anotace: Malování lásky 2022
Díváme se spolu na oblohu.
Jsme romantici spolu.
Ta hvězda letí tam
i okruh její znám.
Pak spojíme naše srdce
ve středu Galaxie.
I tam se love story rýmuje.
Ach, díváme se spolu na oblohu
a sedíme u štědrovečerního stolu.
Naše ruce, naše paže
a vesmír s námi tluče.
Sen malé holky, co skáče.
Má prince, jakého chce.
Hladíš mě
a nepouštíš.
Jsi mé přání.
A brzy se vyplníš.
Zavři oči.
Moc dobře víš.
Už ťukám a za dveřmi smích.
Ty jen lásko,
přitul se blíž.
Dáme si film
a pak mě sníš.
Ty jak, sám víš.
Ještě kousek.
Líbej níž.
Přečteno 331x
Tipy 33
Poslední tipující: piťura, jitoush, Bufik, Dejvis, Protos1182, Iva Husárková, Fialový metal, V.N.Losinský, Jeněcovevzduchukrásného, Sonador, ...
Komentáře (14)
Komentujících (8)