Anotace: rispet tunelů
Sbírka: Dva svetry
vyhlásil jsem válku cituopuštěný sám se týrámv tunelu mám lásku skrytuk těžké bitvě kuráž sbírám
u těžkého kulometuke své lásce cestu metu
použiji také tankykdyž chci dobýt srdce Blanky
Jak z nápaditého "kulometného textu" Banjo Bandu, Ivana Mládka :-)
30.12.2022 15:34:52 | šerý
Srdce Blanky už jsem dávno dobyl.
22.12.2022 00:53:09 | Psavec
Potěšila, děkuji
22.12.2022 00:07:43 | Bufik
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?