Dívka Jménem Leden
mezi závodníky citových úkazů
jsem se vždycky držela
na posledním místě
zatímco běželi
vavříny na mrazu
děkovala jsem lásce na výletě
dlouho jsem se účastnila výcviku v klubu
ano
u tajemného mrože
jako sekt obklopený čistým kostkovaným ledem
a když jsem potom do tebe vyšuměla
už nebyl ani leden
Přečteno 132x
Tipy 16
Poslední tipující: Marten, Jan Kacíř, jitoush, Bufik, šerý, Psavec, Sonador, Stanislav32, Helen Mum, Fialový metal, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)