Anotace: šup s ním do
Zahalená škola, zahalený je můj dům
slunce v mlze usíná
na cestě k odpadkům
a na té cestě vrže jako housličky
taška na kolečkách od jedné babičky
ta relikvie minulého století
slunce v mlze, jen k tobě a né k mé milé
chtěl bych odletět
na vysloužilém koštěti
Já starý desolát, co zván je prokletým básníkem
a ta potvora mě podvádí s prachatým chasníkem
slunce v mlze na tobě chtěl bych přistát jak Armstorng na luně
na tobě slunce, ne u okna té podvodnice,
jenž už má od toho pracháče
chlapečka v lůně
na tebe já na křídlech rogala odletím
slunce v mlze
jsi moje spása
a mé prokletí