_________
alespoň v básničkách ti nalžu jinej svět
protože vesmír a fantazie nemají konec
.
v tichu zavřených očí se rozplyne čas
a ty nebudeš
neuvidíš se
vypaříš se
a nebudeš nic
.......
budež totiž všechno
budeš esencí všech vůní barev a tónů
budeš nedotknutelné krásno
........
a já?
já budu dychtivě účasten v tvé přízni
.,.