Dívka,jak oblázek
Než lampy k ránu
zhasnou žlutý jas
poznám milou pannu,
jež zastaví čas
Dívka, jak oblázek
do vody hozený
na vodě obrázek
k tobě zrozený
Jsi horský pramen,
jenž z jara led unáší
chci být sivý kámen
co tvá voda nadnáší
Přečteno 215x
Tipy 6
Poslední tipující: Květka Š., Bufik, Kan, Stanislav32, Tvbm, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)