Supernova
Hvězdy padaj' pro Tebe,
Ty jsi jako supernova.
Záříš na celé nebe,
svět obarví fialová.
Tak však jako supernova
brzy zmizí v minulosti,
i Ty zmizíš, budeš nová
jizva na mé konečnosti.
Budeš bílý trpaslík,
v mojí mysli skrytý,
pak vyhasneš natolik,
že zmizí i city.