Možná jen na chvíli
být ti blíž
.. to pro to pochopení
ve stínu skrytá
nepovíš
mlčení málo toho změní
tu ruku držel jsem
dávno tomu
ochutnal provoněný smích
uvadne růže
pod omítkou domu
osiří náhle
..
ve zdech hřích
a bílý kouř
nad střechou leží
od tepla šípek krouží sám
zčeřelou hladinou
zakalenou
začni kde chceš
..nespěchám
to na hrázi tam zkraje noci
a svědkem měsíc
tiše plul
dvě těla poblázněná
na talíři touhy
..
a já si drze nabídnul