Anotace: není lásky ani přátelství na lžích
...bolí to moc
přítomnost si vzpomene na minulost
zapomenutá myšlenka najde cestu k srdci
všecky poklady od tebe změní se v prach
každá krásná chvíle byla jen zdání
bolí to každou noc
nejvíc žes' nedokázal to říct...