Vlasy
Anotace: Barevnost života 2023
Mám vlasy rozcuchané.
Ty řekl jsi, že sluší mi to stejně.
Mám vlasy do copu, jdeme spolu do kroku.
Lásko zpívej hvězdným prachem,
ať náš svět není strachem.
Láska je perla
a řinčí úžasem.
My proudíme jinotajem.
Přečteno 184x
Tipy 15
Poslední tipující: Stanislav32, Koala, Sonador, Ondra, Frr, Psavec, Fialový metal
Komentáře (6)
Komentujících (4)