Ta chvíle pomine, táborák zhasl, čas vzpomínky zatlumí,
tys ovšem dokázal zvěčnit její krásu, neb
to je to jediné, co básník umí.
13.05.2023 01:19:47 | Ovaleš
Dřevo už shořelo, popel déšť smil,
mizí i vzpomínka na těch pár chvil,
dívka je v dáli a vrátit se nechce,
to se pak jednomu píše dost lehce.
14.05.2023 02:42:40 | Křemen