Už je to dávno
Dívám se na oblohu
a přeji si Tě spatřit znovu.
Vidět jak plátno na obrazu,
co se chvěje v Tvých dlaní.
Vidět Tvé emoce při malování
a znít opět šarmem holky,
co se nebojí.
Byli jsme u stolu
a říkal jsi,
že Ti smutné verše nevadí.
Pak zadíval jsi se do očí
a křehké dlaně
nakreslili sebevědomou ženu.
Přišlo milování k tomu.
Blahořečím tomu dnu.
Já cítím stále tu něhu
a líbám Tě do prostoru.
Té cesty co plodila květenu.
Zvednu a nakousnu,
co rodí se v nejhezčím snu
a pohádku v rukávu naleznu,
co kočka mi dala z okapu.
Artikuluji slovy.
Pořád mě to baví.
Máš pohled romantika
a nádech kluka,
co maloval Zpívanky.
Sen jantaru
proplouvá do Tvého obrazu.
Slunce svítí a pohlazení dává.
Nezapomeň - mám Tě pořád ráda.
Polibek sílu dává.
Přečteno 152x
Tipy 25
Poslední tipující: Amonasr, Dejvis, Bufik, Sonador, Iva Husárková, kozorožka, Kan, annanymsová, Stanislav32, šerý, ...
Komentáře (14)
Komentujících (8)