Letní odpoledne
Líně se vleče
Je polovina dne
Nic nám neuteče
Noc v dáli čeká
K té každý spěchá
Cinkot sklenic
Hovor a smích
Nic není na nic
Každý chce víc
Všechno se stírá
Ret druhý líbá
Ústa v šepot přechází
Vše v hlavě se rozhází
Jen tlukot srdcí zní
Tou nocí letní, večerní
A touha těl vítězí…