Smím?
Mrholí ve tvé duši
a drobné kapky ji celou smáčí
Vyfouknu ty nejkrásnější duhové bublinky
a pošlu ti je pro radost.
Zasypu tě bonbóny a lízátky,
pomažu čokoládou
a celého tě sním...
...smím???
Óóó, pane:0)...už to mám.
Pak šlehačkou se ozdobím...
TO zabere vždycky, viď?
Lásko...jdu na to,
neboj...zachráním tě úsměvem
hnědě zbarveným,
krásně slazeným...
...a dál už nepovím...
Přečteno 187x
Tipy 16
Poslední tipující: Koala, Stanislav32, piťura, jort1, kozorožka, Psavec, mkinka, Sonador, Fialový metal, Frr, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)