Z lásky pro lásku
Anotace: ...o lásce pro lásku...
Z lásky pro lásku,
kvetoucích oblázků,
a smyčky provázků,
zdobily pomlázku.
Dům plný obrázků,
co myslí na lásku,
chudý jde přes lávku,
loukou plnou bělásků.
Láska je pro lásku,
jak konec provázku,
co chce být pro lásku,
tu věčnou lásku.
Had hádě hledá,
smutný to příběh člověka,
co nikdy pokoj nedá,
a své hádě hledá.
Dítě je plod obrázku,
od rodičů pro lásku,
udělali kupu obrázků,
pro jejich věčnou lásku.
Končím tuhle pohádku,
o bílém květu ...ku,
s orchidejí pro lásku,
pro věčnou živou lásku
Komentáře (2)
Komentujících (2)