Je to o kamenech ne o diamantech
řekla mi na kraji města
vylezla na hromadu suti
v prachu, drolení a chřestotu kamínků
viděl jsem všechno
snad kromě letních šatů
úplně všechno
Takový večer!
Svět vzdálený světu
něžné propady do života...
Mohlo mi puknout srdce
a byl by to jen další
neobyčejný den
lidé s diamanty místo očí
říkali by
Ten muž musel strašně trpět
že napsal takové básně.
Takový večer!
...Jen se tak potutelně usmívám,jak to pěkně prožíváš a přeji Ti to velmi....Ji.
P.S.A pak vznikají básně....z Lásky....básníku....
I když,tak trochu nezvyk pro mě,pač jsem u Tebe zvyklá na vázané.....ale dobrý.../úsměv/
03.07.2023 19:54:40 | jitoush
Děkuju!
Je to text z lásky, přesně. Já vždy píšu a vycházím z toho, co se mi děje...
:)
08.07.2023 10:12:21 | vrbák
... vidět úplně všechno. Tak to je štěstí bezedných očí. Stalo se mi! Je to jako večerní modlitba.
Pěkné počtení*
03.07.2023 15:39:04 | šerý
právě o takovém večeru někdy spadnem z větve a těšíme se až vyjdou hvězdy-
- jednou spadlou z nebe si zatlačíme bouli příliš prudkého prozření a na čele nás ihned vzápětí zasvědí jiná a tu si budem už hýčkat hýčkat a chladit prstokladem písně probuzeného vánku radosti... ***ST*
03.07.2023 14:48:48 | Frr