Dívám se na hvězdy
Ještě svítí lampy
a je po půlnoci.
Oči blankytem kráčí
a hledám , co tančí.
Jak věděla jsi,
kdy mám narozeniny?
V hlavě to zvučí.
Minulost drnčí.
Dívám se sama na hvězdy.
Počítám místa,
kde nejsi Ty.
Miluji Tě a navždycky.
Jako sny, co žijí.
I tep srdcí
mluví pravou nocí.
Promluv a myšlenky vrní.
Píšeme kapitolu.
Sto první.
Ale nikdy poslední.
Padá hvězda.
Přej si nové zalíbení.
I pohádky Šeherezády.
S dechem kladrubských koní.
Přečteno 106x
Tipy 17
Poslední tipující: jitoush, jort1, Iva Husárková, Misha, Stanislav32, Marry31, Fialový metal, Ondra, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)