Anotace: *Lásce- pozdravení
*
Z lásky
~~~~~~
I chvíle snění
úsměv mi dodá.
Kde TY jsi blíž
a myšlenka mě svádí.
Vypít víno
ze tvých rtů bych chtěla.
Nasát touhu, v ústech
máš ji.
Po kapičkách.
Už jsi tu?
Dala bych si
chutě lásky.
Schoulím blíž
své prsní dvorce.
Do výstřihu kapka sjela.
Dáš mi z tvojí chutě vášně?
Ochutnat bych
s tebou chtěla.
I chvíle snění
úsměv mi dodá.
Když TY jsi blíž
a v myšlence je něha.
*
Krásně touha,
pro muže svůdná. Měj se pěkně Maruško
22.07.2023 10:51:01 | Marťas9
Bez touhy je život prázdný:)
Patří do ...srdce, hned vedle lásky.
Děkuji TI Martinko* .
Měj se krásně i TY a POHODU do víkendu. Pa
22.07.2023 10:57:01 | jenommarie
Být královnou snílků ...
(I těch ... co o tom neví.)
Je údělem Múz ;-))
***
Ať se Ti daří Majko.
22.07.2023 10:02:38 | Fialový metal
Kouzla si máme držet a hýčkat.
Jsou vzácné společné sny.
*
Děkuji TI moc Vašku.
Ať se i TOBĚ ve všem daří. :)
22.07.2023 10:20:50 | jenommarie
Když představivost, s něhou po ňadrech skápla. Můj milý zdrženlivost, je na vášeň už krátká.*
21.07.2023 23:37:30 | šerý