Lásce
Venku fouká vítr
a kocour právě přišel.
Já myšlenek vír
a život bez hesel.
Ta noc mi Tě připomíná
a film uvnitř běhá.
Jsem nasáklá touhou
i lyra běhá.
Jen v košilce
a hvězda se dívá.
Aplaus duše chtění.
Cítím mírné naladění.
Už maluji slovní inspiraci.
A křídu na silnici.
Aby si hrály děti
a mezi slovy my.
Po obloze pustím vláhu.
Neutíkám.
I když noha je uzdravená
a opět mohu.
Po obloze pluji
a píši akt sblížení
s nocí i hvězdami.
Láska je mezi
a zapomene na bolesti.
Zem je plná žádostivosti.
Líbej, prosím do sytosti.
Pst, dle libosti.
My dva,
co byli roky všeho postí.
Smaragd něhy i kámen víl.
Budu Saxanou a přiletím.
Krása v nás -
nekonečno i vesmír.
Transparentní klín.
Promenáda vezme splín.
Sbohem, úzkosti.
Amor zvučí lačností.
Přečteno 148x
Tipy 20
Poslední tipující: BArBArKO, jort1, Koala, Kan, Fialový metal, Psavec, Sonador, Dejvis, Ondra, Misha, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)