Takovéhle básničky mám ráda, hezky se to rýmuje a to je žůžový. Jen tak dál slečno :)
22.05.2008 19:06:00 | Bubble - miluje - slunečnice
Četl jsem a líbila se mi. Má to děj a nemá to děj a je v tom trpkost i sladkost života. Protože ještě chodíš do školy tak je to na jedničku s hvězdičkou :-)
29.03.2007 06:45:00 | J.Švihovský