Rytíř
Bojuje za princeznu.
Ona mává s kapesníčkem
a tiše šeptá bez vesel:
"Lásko, nevzdávej."
Modlí se k Bohu
pro šermíře.
Boj o zručnosti
i odvaha ukáže.
výhra je pusa
a ruka u oltáře.
Toho chci,
dívka pusou cloumá.
Nakonec běží
a toho svého líbá.
V komnatě oslavují turnaj
a hladí meč,
co zachránil jim lásku
a přinesl společnou řeč.
Romance běží
v páru vyvolených
v kráse na všechny strany.
Přečteno 104x
Tipy 14
Poslední tipující: Marťas9, Psavec, zde.neck, Sonador, BArBArKO, Marry31, kozorožka, Misha, Bufik, ...
Komentáře (0)